ASUN

ASUN er roma-sprog og betyder: At lytte. Man rammes omgående af stemningen, når bandet sætter i gang med den varme lyd af klarinet, trompet og accordeon.

De tre garvede musikere har stor kærlighed til Balkanmusikken, men de har også meget andet med i bagagen: Klezmer, gypsyjazz, tango, orientalsk- og sigøjnermusik. Og det kan høres!

”Vi dykker ned i det melodiøse og fængslende repertoire fra Rumænien, Serbien, Makedonien, Bulgarien, Bosnien samt egne kompositioner,” fortæller klarinettist Claus Mathiesen. ”De finurlige melodier, rytmer og skæve taktarter kan både opleves og danses til. Og så er der rigtige sjælere, som går lige i hjertet.”

”Jeg er Roma fra Serbien og min familie har været musikere i generationer. Sigøjnermusikken fra Balkan er i mit blod og mit DNA,” fortæller accordeonist Buzor Nenic, ”men jeg har igennem min uddannelse og karriere rejst ud i verden og forelsket mig i såvel finsk som argentinsk Tango, nordiske viser, jazz, fransk musette og meget andet. Og når jeg spiller med Ole og Claus, kan alt ske!”

ASUN har spillet til bryllupper, kirkekoncerter, og alt lige fra festivalscener til intime dagligstuekoncerter og er p. t. i gang med at indspille deres første plade.

Buzor Nenic – accordeon og vokal
Claus Mathiesen – klarinet
Ole Reimer – trompet

Fotograf: Esbern Dahlmann

https://www.facebook.com/ASUNmusic/
https://soundcloud.com/user-319559265/sets/asun

Booking: kosmoramakultur@gmail.com / +45 26878700

0 Comments